Vajina Beyazlatma Ameliyatı

Koltuk altı gibi bölgelerde meydana gelebilen kararlamalar gibi ne yazık ki vajinada bölgesinde de bazı kararmalar da oluşabiliyor. Özellikle çok sık ağda yaptırmak, yanlış kozmetik ürünleri tercih etmek, jilet kullanımı ve yanlış epilasyon aletleri, kararmaya kaynaklık ediyor. Ayrıca hormonlara bağlı renk değişimlerinin yaşanması da elbette mümkün denilebilir. Günümüz tıp dünyası ise gerekli işlemler ile bölgenin beyazlatılmasını sağlıyor. Peki, vajina beyazlatma ameliyatı yapıldığı belli olur mu?

Sorunun cevabı aslına bakılırsa doktorunuzda gizlidir denilebilir. Genel olarak bakıldığında bu işlemin yapıldığını anlamak mümkün değildir. Fakat işlemin titizlikle uygulanması ve gerekli prosedürlerin uygulanması önem teşkil ediyor. İşin uzmanına yaptırdığınız takdirde operasyona ait bir kalıntıya rastlamak mümkün olmuyor. Buna bağlı bir şekilde beyazlatma işleminin yapıldığını anlamak da elbette zorlaşıyor.

Bikini bölgesi beyazlatma olarak da geçen işlemler, genellikle evde denenebiliyor. Bu durum, aslına bakılırsa tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Cildinizin reaksiyon göstermesi, pul pul dökülmesi ve kararmanın daha da kötüleşmesi mümkün denilebilir. Evde deneyeceğiniz yöntemlerden çok profesyonel bir doktora danışmanız, çok daha etkili sonuçlar ile karşılaşmanızı sağlıyor.

Vajina Beyazlatma İşlemi Kolay mı?

Uzman bir doktor ile çalıştığınız sürece vajina beyazlatma işlemini kolayca yaptırabilirsiniz. Özellikle istenmeyen tüylerin alınması, zamanla deride kararma yapabiliyor. Cildin reaksiyon göstermesi, kişinin kendisini kötü hissetmesine yol açıyor. Vajina beyazlatma ameliyatı, cildinizin tekrardan kusursuz bir görünüme sahip olmasını sağlıyor. Üstelik bu işlemi uygulattığınız belli olmuyor. Tabi profesyonel bir seviyede olmasına dikkat etmeniz gerektiğini tekrar hatırlatalım.

Ayrıca halk arasında ameliyat olarak bilinen işlem, aslına bakılırsa lazer yöntemine dayanıyor. Profesyonel cihazlar yardımıyla cildin beyazlatılması ve daha aydınlık bir görünümün elde edilmesi mümkün hale geliyor. Benzer işlem koltuk altı gibi noktalar adına da düşünülüyor.

Kalıcı Sonuç İçin Lazer

Lazer ile genital beyazlatma işlemi yaptırmak, kalıcı bir çözüm olarak nitelendiriliyor. Ancak yine de belirli noktalara dikkat edilmesi önem teşkil ediyor. Öncelikle genital bölge adına kullanılacak ürünlerde hassas davranılması gerekiyor. Hatta yeni bir ürün seçerken doktorunuza danışabilir ve profesyonel bir görüş alabilirsiniz.

Vajina beyazlatma işlemi, kararmanın durumuna bağlı olmak üzere çeşitli seanslarda uygulanabiliyor. Ancak genel olarak tek bir seans, bölgenin beyazlatılması için yeterli gelebiliyor. Yaklaşık olarak 20 – 30 dakika süren oturum neticesinde genital bölge beyazlatılıyor. İşlem adına bölgenin 3 gün önceden tıraş edilmesi gerekiyor. Ayrıca doktorunuz işlem öncesi bir ürün kullanmanızı da isteyebilir.

 

Tavsiye Edilen Yazılar

Henüz yorum yapılmamış, sesinizi aşağıya ekleyin!


Bir Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir