Bicom Biorezonans

“Bicom biorezonans” terapisi, hastanın kendi kendini iyileştirme gücünü uyaran, herhangi bir yan etkisi olmayan, bilgisayar kontrollü, farklı elektromanyetik frekansları yayan bir terapidir.

Bicom kelimesi 2 kelimeden oluşan bir derlemedir. BİO, “canlıların incelenmesi” anlamına gelen biyolojinin kısaltmasıdır. “Bilgisayar” kelimesinin İngilizce ilk 3 harfi olan COM’dur. Bicom biorezonans, canlıların sadece yaşam kuvvetlerini ve elektrik enerjisini ölçen bir bilgisayardır.

Bicom Biorezonans Tedavisi

“Bicom biorezonans”, vücudun enerji sistemlerini dengelemek için hastanın kendi frekans modellerini kullanan bağımsız bir test ve terapi cihazıdır. Aynı zamanda vücudun toksik yükünü azaltmak için zararlı maddelerin frekans kalıplarını kullanır.

Bicom biorezonans, vücudun toksin veya stres yükünü azaltmaya yardımcı olarak çalışır ve vücudun kendini düzenleyebilmesine veya kendini iyileştirmesine yardımcı olur. Bu nedenle çevresel hastalığa katkıda bulunabilecek stres faktörlerini tedavi etmek en iyisidir.

Bicom biorezonans, normal farkındalığın dışında olan fizyolojik fonksiyonlardaki değişiklikleri tespit eder. Bu sinyalleri güçlendirir ve iyileşmeyi sağlayarak hastaya dengeli bir geri bildirim sağlar.

Bicom biorezonans, kuantum fiziğine dayanarak, her tür madde, sıkıştırılmış enerjinin farklı biçimlerini yayar. Bu nedenle, her canlı madde- gıdalar, sıvılar, metaller, organik veya inorganik ve hatta viral veya bakteriyel tipler gibi yabancı istilacı enerji formları, kendi bireysel dalga boyunu ilerletecektir. Bu bireysel frekanslar veya “frekans paternleri” tüm insan ve yaşayan organik maddeler arasında değişir, ölçülebilir ve tanımlanabilir. Bu şaşırtıcı bilgi bicom biorezonansın okuduğu, ölçtüğü ve dengelediği şeydir.

Bicom biorezonans, sadece elektrik enerjisini ölçmekle kalmaz, aynı zamanda metal ve manyetik plakalar aracılığıyla dengesizlikleri değiştirir.

Bicom Biorezonans ile Tedavi Edilebilen Hastalıklar

Bicom biorezonans ile cilt hastalıkları, astım, akut ve kronik iltihaplanma, mantar, bakteri ve viral durumlar, parazitlerin yanı sıra kronik ağrı, sindirim şikayetleri, solunum güçlükleri ve alerjik reaksiyonları olan kişiler tedavi edilir. Hormonal dahil olmak üzere 1000’den fazla spesifik hastalığa çözüm bulan bir terapi tedavisidir. Daha çok alerjik vakaların tedavisinde kullanılırken nikotin noksanlığını vücuda hissettirmemesi sayesinde popüler olmuştur. Bicom biorezonans, ağrısız, zararlı yan etkileri olmayan güvenli bir tedavidir.

Tavsiye Edilen Yazılar

Henüz yorum yapılmamış, sesinizi aşağıya ekleyin!


Bir Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir