G Shot (G Noktası Büyütme İşlemi)

“G shot”  klinik olarak g-spot amplifikasyonu veya g noktası büyütme olarak adlandırılan, cinsel yönden aktif kadınlarda g noktasını geçici olarak büyütülen basit, cerrahi olmayan, kadın doğum doktoru tarafından yönetilen bir tedavidir.

“G shot” işlemi g noktasına daha fazla doluluk sağlar. Bu sayede kadın daha yoğun ve daha derin bir orgazm olabilir. Kadınlar g shot işleminden sonra g noktalarının daha fazla farkına varıyorlar.

G Shot İşlemi Nasıl Yapılır?

“G shot”, g noktasının (g spot) tedavi edilmesine (büyütme) yardımcı olmayı amaçlayan, bölgenin duyarlılığını ve orgazm potansiyelini arttıran tıbbi bir işlemdir. Yazımızın içerisinde g noktası büyütme ile ilgili bilgilendirmeler yer alacak olup g shot nedir, g noktası tedavisi aramalarına da yanıt verilmektedir.

G noktası, vajina ön duvarının hemen arkasında yer alan, yaklaşık 2 inçe denk gelen, kalın dokulu hassas bir bölgedir. Yeri ve büyüklüğü vajinal yapıya göre her kadında farklılıklar gösterebilir.

G noktası büyütme

G shot işlemi kollajen gibi maddelerin enjekte edilerek dolgu yapılmasıdır. Dolgu maddeleri genellikle vücudun diğer bölgelerinde, dudaklardaki gibi ya da yüzdeki kırışıklıklar için kullanılır. G shot işlemi yaklaşık 10 dakika kadar sürmektedir ve tedavi ağrısızdır. Lokal anestezi uygulanarak yapılan g shot işlemi dermal injeksiyon tekniğiyle g noktası bölgesine uygulama yapılır. İşlem sonunda hasta hemen taburcu olur ve günlük aktivitelerine devam edebilir. G shot işleminin olduğu gün cinsel birliktelik yaşanabilir.

G shot işlemi kalıcı değil geçici bir işlem olmakla birlikte en az 6 ayda bir işlem tekrarlanmalıdır. Bu sürenin sonunda ge noktası orgazm hissi azalmaktadır.

G shot tedavisini tercih eden hastalar genellikle yeterli orgazm olmama ve g noktalarının büyüklüğü ile ilgili endişeleri olan kişilerdir. G shot tedavisi çoğu kadında %87 oranında başarıyla sonuçlanmış bir tedavi yöntemidir. Ancak cinsel işlev bozukluğu olan kadınlara uygun bir işlem değildir.

G shot işleminden sonra, çoğu kadın cinsel uyarım sırasında hemen uyarılma ve duyarlılık yaşayacaktır.

Tavsiye Edilen Yazılar

Henüz yorum yapılmamış, sesinizi aşağıya ekleyin!


Bir Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir