Genital bölge kadınların hayatında estetik açıdan büyük önem taşır. Kadınların genital bölge estetik operasyonu yaptırabileceği 5 bölüm bulunur. Bu bölümler sırasıyla vagen, labium majus (büyük dudaklar), labium minus (küçük dudaklar), kızlık zarı (hymen) ve mons pubis (dudakların tepe kısmı) şeklindedir.

Labioplasti, kadın cinsel organının iç dudağının sarkması durumunda gerçekleştirilen genital bölge estetik ameliyatına verilen isimdir. İç dudak genital bölgenin iç kısmında yer alır ve göze çarpmaz ancak üst dudağın açılmasına sebep olduğundan kıyafet giyildiğinde dahi dışarıdan bakıldığında bir kabarıklık göze çarpar. Bu durum kötü görüntüye sebep olmaktadır ve bu nedenle labioplasti ameliyatı yapılır. Labioplasti ameliyatı yaklaşık 30 dakika (yarım saat) içerinde gerçekleştirilir ve herhangi bir ağrı sızı yapmaz.

Labioplasti Genital Bölge Ameliyatı Nerelerde Yaptırılır?

Labioplasti, iç dudağın sarkmasıyla kötü görüntü oluşan durumlarda gerçekleştirilen estetik ameliyatıdır. Bu genital bölge estetik ameliyatı yaklaşık 30 dakika içerinde gerçekleştirilir. Labioplasti bazı durumlarda isteğe bağlı yaptırılır iken bazı durumlarda ise zorunlu olarak yaptırılır.

İsteğe bağlı durumlar genital bölgenin estetik açısından kötü görünmesi, kıyafetlerden belli olması gibi durumlarda yapılır. İç dudaklar, dış dudakların içerisinde koruması gibidirler bu nedenle sarkması durumunda dış dudaklar korunmasız kalır ve enfeksiyona açık hale gelir. Bu nedenle zorunlu labioplasti ameliyatı yapılır. Herhangi bir hata yapılması durumunda his kaybı meydana gelecek kadar önemli bir ameliyattır ve çok dikkatli bir şekilde gerçekleştirilir.

Labioplasti yaptırmak isteyen kadınlar özel hastanelerden yararlanırlar çünkü devlet hastaneleri herhangi bir estetik ameliyatı gerçekleştirmez. Özel hastaneler estetik ameliyatlarını hijyenik ve güvenli bir şekilde yapmaktadırlar.

İzmir tıp merkezleri hijyen açısından çok iyidir ve genellikle labioplasti yaptıracak olan kadınların tercihi İzmir tıp merkezleri ya da İzmir hastaneleridir.

Labioplasti Genital Bölge Ameliyatı Fiyatları

Labioplasti genital bölge ameliyatı kısa süren bir işlemdir ancak çok dikkat edilmesi gerekir. Labioplasti ameliyatınızı alanında uzman kişilere yaptırmanız durumunda sorun yaşamanız mümkün değildir. Labioplasti genital bölge ameliyatı fiyatları hakkında en güncel ve en net bilgiye internet üzerinden ulaşmanız zordur. Kadınların, labioplasti genital bölge ameliyatını yaptıracakları hastaneyle ya da kadın doğum doktoruyla iletişime geçerek fiyat aralığı istemeleri gerekir. Aksi takdirde internet üzerinden yapılan araştırmalarda yanlış bilgilere ulaşılabiliyor. Kadın doğum doktoru ile ya da ameliyatın gerçekleştirileceği hastane ile iletişime geçilmesi durumunda güncel fiyatlara erişilir.

Tavsiye Edilen Yazılar

Henüz yorum yapılmamış, sesinizi aşağıya ekleyin!


Bir Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir