Kızlık Zarı Dikimi İzmir Karşıyaka

Kızlık zarı vajinanın sağlıklı bir şekilde korunmasını sağlamaktadır. Bu yapı sayesinde vajinanın gelişimi daha iyi bir şekilde olmaktadır. Buna rağmen genel olarak doğu toplumlarında bir namus meselesi olarak görülmektedir. Bu durumdan dolayı kızlık zarı yırtılmış olan kadınlar büyük bir stres yaşamaktadır. Bunun nedeni de erkeklerin bu zarı kadınların namusu veya saflığı gözüyle baktıkları için olmaktadır. Bundan dolayı kadınlar kızlık zarı dikimi için araştırma yapmaktadır. Onarımı operasyonun çeşidine veya süresine göre değişiklik gösterilmektedir. Bu operasyon uzman doktorlar tarafından gerçekleşebilmektedir.

Kızlık Zarı Yapısı Nasıldır ve Nerede Bulunmaktadır?

Kızlık zarının tıp dilindeki adı Hymen olarak geçmektedir. Hymen genel olarak vajinanın giriş kısmında, vajinanın 1-1,5 cm gerisinde bulunmaktadır. Her ne kadar bu yapı ilkel toplumlardan beri kadının namusunu oluştursa da esasen kadınların sağlıklı bir vajinaya sahip olmasını sağlamaktadır.
Hymenin yapısı kadından kadına farklılık göstermektedir. Bu yapı genellikle mukozal bir yapıdan oluşmaktadır. Bu yapının orta kısmı deliktir. Bu delikten âdet kanamasının atılması sağlanmaktadır. Bu deliğin yapısı da zarının çeşidine göre değişiklik gösterebilmektedir.

kızlık zarı dikimi izmir

Kızlık zarı çeşitleri şöyledir:

  • Anüler Hymen
  • İmperfone Hymen
  • Septalı Hymen
  • Kribriform Hymen
  • Ksentrik Hymen
Kızlık zarı dikimi İzmir’de yaptırmak isteyenler telefon numaralarımızı veya Whatsapp danışma hattını arayarak bilgi alabilmektedir.

Esnek Kızlık Zarı Nasıl Olur?

Kadınlarda kimi zaman kızlık zarı kolay bir şekilde yırtılabilmektedir. Bunun yanında esnek de olabilmektedir. Esnek kızlık zarı kimi zaman cinsel ilişki esnasında yırtılmamaktadır. Bu zara yeterli baskı olmamasından dolayı cinsel ilişkide yırtılma veya kanama gerçekleşmemektedir. Bu tür kızlık zarları genellikle doğum esnasında yırtılabilmektedir. Kızlık zarı dikiminin gerçekleşmesi için öncelikle bu yapıda bir kızlık zarı olup olmadığına ve yırtılmadığına bakılmalıdır.

Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi Nasıl Olur?

Kızlık zarı onarımı kalıcı ya da geçici bir şekilde gerçekleştirebilmektedir. Bu operasyon genellikle flep yöntemi ile yapılmaktadır. Flep yönteminde vajinanın arka kısmından alınan doku ön kısma eklenmektedir. Ameliyat sonrasında kimi zaman vajinal daraltma ameliyatı da yapılabilmektedir. Bu operasyon ile birlikte vajina sanki daha önce cinsel ilişkiye girmemiş bir gibi olabilmektedir. Kalıcı kızlık zarı dikimi İzmir, yöntemleri için siz de iletişim adresinde yer alan telefonlardan veya Whatsapp danışma hattından bilgi alabilirsiniz.

Tavsiye Edilen Yazılar

Henüz yorum yapılmamış, sesinizi aşağıya ekleyin!


Bir Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir