Vajina Beyazlatma Ameliyatı

Genital bölge beyazlatmak  için bir çok yöntem vardır bunlardan biri de bitkisel yöntemlerdir.
Bitkisel çözümler arasın da ise etkili olanlar ve uzun süreli kullanmak zorunda kaldıklarımız bulunmaktadır. Bitkisel çözümler de ise en etkili olanlar meyve suları kullanılarak veya sebze suları kullanılarak yapılan maskeler en çok kullanılan maskelerdir. Bu maskelerde kişiler kendileri bu yöntemi kullanarak kararmanın olduğu bölgeye masaj yaparak o bölgede ki kararmayı tamamen ortadan kaldırmayı amaçlar. Bu durum çoğu zaman işe yarar.  Zerdeçal bu çözümlerden biridir.  Genital bölgeyi beyazlatma  da büyük rol oynar. Terleme sonucu oluşan ölü deriyi atma da asitler önemli rol oynar. Bunlara örnek olarak da genital bölgeye uygulanacak olan limon suyu ve zerdeçal karışımı çok etkilidir. Bölgeye nüfus eder ve ölü derinin tamamen ortadan kalkmasını sağlar. Bikini bölgesi olan yerin tamamen temizlenebilmesi için mutlaka ama mutlaka asitli bir sebzeye ihtiyaç duyulmaktadır. Limonda ki asit de Limondaki asit de deri altında çok kolay bir etkileşim yarattığından dolayı kişilerin daha rahat bir şekilde genital bölgedeki beyazlatmayı sağlamaktadır. Günde 10 veya 15 dakika boyunca bu çözümler uygulanırsa bir kaç ay içerisinde tamamen beyaz bir hale gelecektir.

Bikini bölgesindeki ölü derilerin tamamen vücuttan atılması beyazlatmak için bir çözümdür. Ölü derilerin atılması içinde bitkisel çözümlerin uygulanması daha hesaplıdır. Lazer ile tedavi olan kişiler daha fazla para ödeyeceğinden dolayı bazı kişiler bitkisel çözümleri tercih etmektedir. Karışım yapabilen bitkisel çözüm uzmanlarından yardım alınırsa sürecin daha da hızlanması görülecektir. Karışımlar bölgeye maske olarak uygulanırsa bikini bölgesindeki ölü hücreler tamamen kaybolacak ve vücuttan atılacaktır. Kullanılan kimyasal maddelerden uzak durmak ve daha doğal çözümlerden faydalanan kişilerin genital bölgesi daha beyaz olacaktır. Bu tarz maskeler uygulandıktan sonra hiçbir şekilde kimyasal ürünler kullanılmamalıdır.

Vücudun diğer bölgelerinde kullanılan ürünler hiç bir şekilde kendi kafanıza göre genital bölgede kullanmayınız. Genital bölge  diğer bölgelerden farklı ve daha hassas bir yapıya sahiptir.

 

 

 

Tavsiye Edilen Yazılar

Henüz yorum yapılmamış, sesinizi aşağıya ekleyin!


Bir Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir