Vajina Daraltma Operasyonuyonu

Genital bölge estetiği günümüzde giderek artmaktadır. Vajinada estetik ameliyatlar daha çok doğum sonrası yırtık ve istenmeyen izlerin kaldırılması amaçlı uygulanmaktadır. Genital estetik yaptıran bayanların yaşadığı diğer bir sorun ise doğum sonrasında vajinanın ön duvarı ile komşu olan idrar torbasında sarkmaların oluşması ve bu nedenle idrar kaçırılmasıdır. Tüm bu problemler cinsel ilişkilerde fonksiyon bozukluğu ve psikolojik sorunlar oluşturmaktadır. Birçok kadın genital bölgelerinde fonksiyon problemleri nedeni ile estetik ameliyat yaptırmaktadır. Vajinada hiçbir fonksiyonel sorunu bulunmayan, dış görünüşünden memnun olmadığı için estetik ameliyat yaptıran kadınların da sayı gittikçe artmaktadır.

İzmir’de Genital Estetik Hizmeti Veren Yerler

Genital estetik hizmetleri arasında vajina daraltma ve beyazlatma gibi çeşitli uygulamalar bulunmaktadır. Fakat bu işlemleri yaptırmak için mutlaka alanında deneyimli olan kişilerle çalışmanız gereklidir. Örneğin, İzmir ilçesinde yaşıyorsanız burada en kaliteli genital estetik hizmet veren doktoru bulmalı olacaksınız. Günümüzde daha çok kadınların daha çok şikayetçi olduğu konu ise vajina genişlemesidir. Kadınların birçoğunda doğum sonrası sıklıkla görülmekte olan vajina gevşemesini genital daraltma işlemi yardımı ile düzelttirebilirsiniz. Ameliyat yapacağınız yer İzmir ise burada bu hizmeti sunan birçok yer bulunmaktadır. İnternet üzerindeki kadın forumlarından işinde tecrübeli olan kişileri bulabilirsiniz. Bu uygulama oldukça hassas bir işlem olduğu için herhangi bir hata kötü sonuçlara yol açabilmektedir.

Genital Estetik Ameliyat Çeşitleri

Vajina daraltma işlemi dışında farklı uygulamalarda bulunmaktadır. Bazı kadınlarda ten rengi olarak vajinal bölgelerin siyah olması, bazılarında ise yaşın artması ya da diğer etkenlerin olumsuz yönde etkisi ile genital bölge kararmalar olabilir. Eğer sizde böyle bir durum ile karşılaştıysanız ve çözüm arıyorsanız beyazlatma işlemi uygulayabilirsiniz. Genital beyazlatma sayesinde beyaz ten rengine sahip olabilirsiniz. Lazer ışınları yardımı ile beyazlatma işlemi gerçekleştirilir. İlk zamanlarda koyu renkte olan ten rengi 1 hafta sonrasın soyularak beyaz renge dönüşmektedir. Fakat bu uygulamadan sonra yeniden kararmalar oluşabilir. Uzun süreli bir çözüm olsa bile yeniden kararmalar olabilmektedir. Bu durum kişiden kişiye göre farklılık göstermektedir. Bir diğer dikkat etmeniz gereken konu ise lazer ışını cihazların son teknolojilere uygun olmasıdır. Alanında uzman olan kişilere vajina beyazlatma işlemini yaptırırsanız daha uzun süreli beyazlama sonucu alabilirsiniz. Fiyat konusu ise yaptırmak istediğiniz bölgeye göre değişiklik gösterebilir. İzmir ilçesinde yaşıyorsanız burada normal fiyatlarla vajina beyazlatma lazer uygulaması işlemini profesyonel kişilere yaptırabilirsiniz.

Tavsiye Edilen Yazılar

Henüz yorum yapılmamış, sesinizi aşağıya ekleyin!


Bir Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir