Kızlık Zarı Dikimi Fiyatı

Kızlık zarı seksüel organın ortalama bir şekilde 2 santimetre girişinde olan bir yapı olarak bilinir. Kızlık zarı cinsel ilişki sırasında ya da bir başka nedenlerden ötürü yırtılmış olabilir.  Hatta hasar görmesi neticesinde oluşan bağlı yırtılmalardan sonra yapılan dikime kızlık zarı dikimi denilir.

Kızlık Zarı Dikimi fiyatı İzmir kadınlarının zarlarında ki yapıya göre değişim göstermektedir.Kızlık zarı dikimi ne kadar diye soru yöneltecek olursanız eğer ücretler birkaç seçeneğe göre değişmeler gösterir. Kızlık zarının kaç yerden yırtılmış olduğu, yırtılmış olan yerin genişliği, kızlık zarı dikiminde uygulanacak yöntemler kızlık zarı diktirme fiyatlarının üzerinde büyük etkileri vardır.

İzmir’de ki kızlık zarı dikimi yapacak olan hastaneler ve klinikler bu faktörleri ele alarak fiyatları belirlerler. İzmir’de ki klinikler de bu faktörlerden etkilenir. Örneğin kalıcı kızlık zarı dikim yöntemi flep tekniği geçici olan kızlık zarı dikimi tekniğine göre fiyatı daha da yüksektir. Ünlü olduğu bilinen hastanelerde fiyatlar az daha yüksek olabilir. Ayrıca hastanelerin donanımı bu ücretleri etkilemektedir. İçinde her olanağı barındırmak da olan ve tam teşekküllü hastanelerin fiyatları tahmin edebileceğiniz üzere biraz daha yüksektir. Kızlık zarı dikimi İzmir fiyatlarını etkilemekte olan diğer faktör ise doktorun vasfıdır. Yani uzmanlık halidir. Hekim ileri düzeyde bir uzmanlık sahibi ise ücretler bir o kadar daha pahalılaşma durumuna sahiptir. Zira böyle bir işlemde başarılı olunmak isteniyor ise mutlaka alanında uzman olan hekimin bu ameliyatı yapması uygundur. İzmir’deki kızlık zarını diktirme fiyatları çok da yüksek fiyatlı bir uygulama değildir. Hastanelerin ve kliniğin sağladıkları kolaylık ile rahat rahat ödeme yapılması sağlanmaktadır.

Kızlık Zarı Dikim Çeşitleri

  • Septalı Kızlık Zarı
  • Çok Delikli Kızlık Zarı
  • Yuvarlık Kızlık Zarı
  • Hilal Kızlık Zarı

tarzında bir çok farklı kızlık zarı türleri bulunmaktadır.

Kızlık zarının tam olarak ne işe yaradığı bilinmese de vajinal bölgeyi dışarıdan gelebilecek olan tehlikelerden koruyan bir etken olduğu düşünülmektedir. Bazı kişilerde kızlık zarı olmayabilir. Kızlık zarları genelde cinsel ilişkiye girildiğinde kanamaktadır. Ancak bazı zamanlarda eğer kızlık zarı esnek ise ilk cinsel ilişkide bile kanama olmayabilir. Bu durumun tam aksi de görülüp aşırı bir şekilde kanama olabilir. Bir kez yırtılmış olan kızlık zarı daha sonra ilişkiye girilmese dahi kendiliğinden kapanmaz veya onarılmaz. Kızlık zarı için yapılmakta olan muayenede yırtılıp yırtılmadığı veya yeni mi yırtılmış yoksa eskiden mi yırtılmış o anlaşılabilir.

Tavsiye Edilen Yazılar

Henüz yorum yapılmamış, sesinizi aşağıya ekleyin!


Bir Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir