Kızlık Zarı Dikimi Fiyatı

Kızlık zarı ameliyatları cinsel ilişki tecrübesi olan bir kadının yeniden bu bölgeye dair cerrahi müdahaleye uğramaları olarak görülmektedir. Bekaretini kaybetmiş olan kadınların söz konusu ameliyat ile yeniden kızlık zarlarına kavuşarak; vajinal bölgenin ilk anki hali gibi olmaları durumu da söz konusu olabilmektedir. Bu sayede de yeniden onarımının gerçekleştirildiği vajinal bölgenin tekrardan ilişkiye girildiği anlarda aynı belirtilerin meydana gelmesi söz konusu olabilecektir. İlişki sonrasındaki kanama da aynı şekilde gözlemlenebilecek olan bir durum olarak göze çarpacaktır. İzmir kızlık zarı dikimi sonrasında en uygun sonuçlar yeniden gözlemlenebilecek şekilde de bir cerrahi müdahale durumu söz konusu olabilecektir.

Neden Kızlık Zarı Ameliyatı Gerçekleştirilir?

Kızlık zarı daha önce ilişkiye girmemiş olan kadınların vajinal bölgelerinde yer alan bir unsur olarak görülmektedir. Geri kalmış toplumlar, evlilik sonrasında meydana gelen ilk cinsel deneyimde gelen kanama ile bu zarın daha önce zarar görmediğini anlamaktadır. Ancak evlilik öncesinde gerçekleşecek olan ilişkilerin kızlık zarı dikimi durumu ile karşı karşıya kalması sonucu ortaya çıkmaktadır. Jinekoloji alanında uzman olan doktorlar tarafından yapılacak olan bu ameliyatlara dayalı gelişmeler de etkin bir biçimde sağlanabilecektir. Kızlık zarı dikimi esnasında ve sonrasında herhangi bir sıkıntı meydana gelmeyecek olup; oldukça önemli olan sonuçların kadınlara sağlanabilmesi aşaması da ortaya çıkan bir detay olarak da adından söz ettirebilecektir. Bu sayede de kadınların tercih edebileceği ameliyatlar arasında yer alması ile de gündeme gelmekte olan bir durum olarak da ifade edilebilecektir.

Kızlık Zarı Ameliyatı Gerçekleştirme Süreci

Kızlık zarı ameliyatı kalıcı ya da geçici bir şekilde yapılabilmektedir. Flep yöntemi ile de gerçekleştirilecek olan bu işlem çok kısa bir zaman zarfında da gerçekleştirilebilmektedir. Vajinanın arka kısmından alınan dokunun ön kısmına eklenmesi ve bariyer görevi görmesi durumu ile cerrahi müdahale olarak adlandırılmaktadır. Kızlık zarı ameliyatının yanı sıra aynı zamanda da genital bölgeye daraltma ameliyatı da uygulanabilmektedir. Bu ameliyat sonrasında da vajinal bölgenin daha önceden herhangi bir cinsel ilişkiye girmemiş haline kavuşması durumu da sağlanabilmektedir.

Geçici kızlık zarı kapsamında gerçekleştirecek olan ameliyatları gerçekleştirmek de mümkündür. Bu tip ameliyat sonrasında 3-4 gün sonrasında cinsel ilişkinin söz konusu olması gibi faaliyetlerin ortaya çıkması halinde talep edildiğinden dolayı nadiren ortaya çıkmaktadır. Kadın doğum uzmanı ile yapılacak olan her iki ameliyat da fayda verebilecek düzeydedir.

Tavsiye Edilen Yazılar

Henüz yorum yapılmamış, sesinizi aşağıya ekleyin!


Bir Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir