Genital estetik

Bayanlar için estetik operasyonlar içerisinde vajina estetiği çok önemli bir yere sahiptir. Vajina da görsel açıdan oluşan deformasyonların düzeltilmesi ve problemlerin tedavisi amacı ile vajina ameliyatı gerçekleştirilir. Bu ameliyat sayesinde kadınların kendine olan özgüveni artmaktadır ve sağlıklı bir cinsel hayat için çözümler bulunmaktadır. Geniltal estetik son zamanlarda birçok kadın tarafından yaptırılmaktadır.

Vajina Estetiği Zamanı Oluşan Sorunlar Kadınları Mutsuz Eder mi?

Vajina genişlenmesi problemi birçok sebepten dolayı ortaya çıkabilir. Oluşan bu gelişme vajinoplasti ile tedavi olunabilir. Kadınlarda vajina genişlenmesi daha çok doğum sonrasında görülmektedir. Bu genişlenme bebeğin kafasının daha rahat çıkması için uygulanan kesiler nedeni ile oluşmaktadır. Vajinanın çok fazla genişlenmesi en az kadın kadar erkeğin de cinsel ilişkiden zevk almasında sıkıntılar çıkarabilir. Bunun temel sebebi ise vajinanın genişledikten sonra kayganlığını kaybetmesi ve bu sebeple de his azalmasının ortaya çıkmasıdır. Eğer böyle durum ile karşılaştıysanız vajinoplasti ameliyatı ile genital daraltma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu şekilde kalıcı bir çözüme ulaşabilirsiniz.

Vajina ameliyatlarında kadınların en çok sıkıntı yaşadığı şey ise iç dudak sarkmasıdır. En çok bu konularla ilgili operasyonlar için başvuruda bulunan kadınlar bulunmaktadır. Bu sorunla karşılaşan kadınlar labioplasti yöntemi ile dışarıya doğru sarkmış olan dudakları eski şekline döndürebilir. Yapılan estetik müdahale sayesinde eski vajina görüntünüze kavuşabileceksiniz. Vajina daraltma işlemleri de çık sık yapılan işlemler arasında yer almaktadır. Farklı sebeplerden dolayı genişleyen vajina ameliyat ile eski ve sağlıklı şekline getirilebilir. Bayanlar sıklıkla uygulattığı diğer bir işlem ise vajina beyazlatmasıdır. Genital beyazlatma için estetik uzmanlara ulaşan kişilerin sayısı da günümüzde oldukça fazladır.

Vajina Estetiği Öncesinde ve Sonrasında Dikkat Edilmesi Gereken Konular

Vajina ameliyatı yaptırmak isteyen kadınların ilk dikkat etmesi gereken temel konular arasında alanında uzman olan kadın hastalıkları doktoru bulmasıdır. Eğer doğru kişi ile anlaşma yapmazsanız bu sizin için gelecekte sorunlar oluşturabilir. Bu nedenle mutlaka doktor tercihi yapmadan önce derin bir araştırma yapmanız gereklidir. Vajina ameliyatında ilk olarak fiyat değil, doktorun uzmanlık seviyesi değerlendirilmelidir. Vajina operasyonu sonrasında tahmini olarak 1 hafta gibi bir süreden sonra normal yaşama dönebilir ve 4 haftadan sonra rahatlıkla cinsel ilişkiye girebilirsiniz. Vajina estetiği sırasında en önemli konu kaliteli bir hastanede uzman bir doktor tarafından ameliyatınızın gerçekleştirilmesidir. Uzman kişileri bulmak için internet üzerinden araştırma yapabilirsiniz.

Tavsiye Edilen Yazılar

Henüz yorum yapılmamış, sesinizi aşağıya ekleyin!


Bir Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir