İzmir Kızlık Zarı Dikimi Fiyatı 2019

Kızlık zarı kadınların vajinasını koruyan ve belli bir yaşa kadar dış etkenlerden koruyan bir yapıdır. Bu yapı sayesinde kadınlar sağlıklı bir cinsel hayata hazırlanmaktadır. Bu yapı her ne kadar böyle bir duruma sahip olsa da kimi toplumlar tarafından kadınların namusuyla ilişkilendirilmiştir. Bu durum ne kadar süre içerisinde gerçekleşmektedir bilinmemektedir fakat toplumumuzdaki kadınlar da bunu dert ederek kızlık zarı dikimini merak etmektedir. Kızlık zarı dikimi fiyatı genel olarak ameliyat türüne, anesteziye ve doktorun bu alandaki uzmanlığına göre değişebilmektedir. Bu fiyatlar yıldan yıla da farklılık gösterebilmektedir.

Kızlık Zarı Nedir, Ne İşe Yarar ve Nerede Bulunur?

Kızlık zarı vajina girişinin içine doğru, vajinanın 1-1,5 santim kimi zaman 2 santim ise dışında bulunmaktadır. Bu yapı mukozal bir yapıdan oluşmakta olup oldukça incedir. Bu yapı kadınların vajinasının sağlıklı bir şekilde korunmasını sağlamaktadır. Kızlık zarının tıptaki adı Hymen olarak geçmektedir. Bu parça cinsel ilişki, mastürbasyon gibi nedenlerden zarar görebilmektedir. Bu zarar kimi zaman koşarken, bisiklet sürerken, tampon kullanırken, zıplarken veya düşüldüğünde de olabilmektedir.

Kızlık zarının yapısın ortasında bir delik bulunmaktadır. Bu delik âdet döneminde dışarı atılan kanın bu bölgeden rahat bir şekilde geçmesini sağlamaktadır. Bu deliğin yapısına göre kızlık zarının türleri bulunmaktadır. Bu türler şu şekilde sıralanabilmektedir:

  • Anüler Hymen
  • İmperfone Hymen
  • Septalı Hymen
  • Kribriform Hymen
  • Ksentrik Hymen

Kızlık Zarı Dikimi Neden Yapılır?

Kızlık zarı çoğu toplumda olduğu gibi toplumumuzda da kadınlar için önemli olmaktadır. Bunun için kadınlar kızlık zarları yırtıldığında bunu diktirme yoluna gitmektedir. Kızlık zarını diktirmenin asıl amacı da kadınların psikolojik olarak bir rahatlık istemesinden kaynaklanmaktadır. Bu işlemden sonra kadınlar daha rahat bir şekilde hayatlarına devam etmektedir. Kızlık zarının dikim işleminden sonra yapılacak olan ilk cinsel ilişkide kanama gerçekleşmektedir. Uzman bir doktorun yaptığı operasyonla bu zar sanki hiç bozulmamış gibi durabilmektedir.

Kızlık Zarı Dikimi Ücretleri

İzmir kızlık zarı dikimi fiyatı 2022 merak eden kişiler büyük bir araştırma yapmaktadır. Bu işlemin sonucunda farklı fiyat tabloları belirtilebilmektedir. Kimi zaman kızlık zarı dikimiyle beraber vajina daraltma operasyonu da gerçekleştirilebilmektedir. Bu operasyonda uygulanacak anestezi, işlemin türü ve doktorun alanında ne kadar uzman olduğu gibi etkenler fiyatları etkilemektedir.

Kızlık zarı dikimi fiyatı 2022 hakkında ayrıntılı bir şekilde bilgi almak için siz de telefon numaralarımızdan veya Whatsapp iletişim hattından bize ulaşıp sorularınızı sorabilirsiniz.

Tavsiye Edilen Yazılar

Henüz yorum yapılmamış, sesinizi aşağıya ekleyin!


Bir Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir