Vajina Beyazlatma Ameliyatı

Kadınların neredeyse en büyük problemi olan vajina bölgesinde oluşmakta olan kararmaların en önemli çözümü vajina beyazlatma işlemi olarak bilinir. Öncesinde pek önem taşıyan bir olay olarak görülmez ancak sonrasında iyice karardığı için birçok kişinin bu kararmalar yüzden psikolojisi bozulmuştur. Kendini önceki hali ile kıyaslayarak ruhsal çöküntüye bile giren kadınlar mevcuttur. Kararmaların yok olması için kozmetik ürünler satılmaktadır. Fakat bu kozmetik ürünler kararan bölgeyi daha da kötü duruma getirebilir. Vajinal beyazlatmanın yaş sınırı ise 18 yaş ve 18 yaşını geçip reşit olan her kadının yaptırabileceği bir operasyondur.

Vajinal Bölge Beyazlatma Tekniği

Cinsel hayatı aşırı olumsuz şekilde etkileyen bu kararmalar estetik görünümü bozmaktadır. Kadınlar erkeklerin cinsel hayatta görünüme çok önem verdiğini bilirler bu yüzden kararan bölgenin görünmesini istemezler. Psikolojik ve fiziki problemleri meydana çıkarır. Kişinin kendine olan güvenine hasar verir, cinsellikten tat almasını önler. Bu yüzden en iyi olan yöntem vajina beyazlatma yöntemidir. Bu yöntem hem vajinadaki büyük dudaklara hem de küçük dudaklara uygulandığı bilinir. 18 yaşını geçmiş kişilerin yaptırabildiği vajinayı beyazlatma işleminde genital bölgeyi beyazlatma, renk ağartma, renk açma gibi tedavi yöntemleri uygulanır. Ayrıca lazer ile genital alanların rengini açmaya labial whiteining denilmektedir. Dıştaki genital alanda yapılan lazer yöntemleri aynı sürede genital alandaki sıkılaştırmalar için de yapılmaktadır.

Genital Bölge Neden Kararır?

Dışta bulunan genital alana vulva denilmektedir. Vulva zaman içinde kadınların yaşına ve hormonal değişimlerine bağlı bir esmerleşme görülebilmektedir. Burada görülen kararmada baş hormon östrojen hormonudur. Östrojen hormonu bakımından yoğun miktarda bulunan vulva dokusu güneş ışınlarının UV tesirinin altında da koyulaşmaktadır. Hamilelikten sonra kararan bölgeler kalıcı olmaktadır. Hatta esmer kadınlarda bu durum çok görülmektedir. Hamilelik dışında doğum kontrol hapları, over sendromu, birkaç hormon problemleri hatta bazı cilt rahatsızlıkları da bu koyulaşmanın nedenidir. Bazı kadınlarda bu rahatsızlık genetik bir durum olarak sayılır.

Genital Bölgenin Koyulaşması Ne Tür Problemlere Neden Olur?

Fiziksel bir şekilde sorun oluşturmaz. Ama gözle görünür bir renk artışı yüzünden oluşan koyuluk insanda ruhsal bir bozukluğa neden olur. Bazı kadınlar bu durumu eski halleri ile karşılaştırıp veya çevresinde bulunan bir kişi ile kıyaslayıp kendilerine sorun ederler. Böylelikle vajina beyazlatma ameliyatı tekniğine yönelip bundan kurtulmaya çalışırlar. Lazer ile yüz güldüren sonuçlar alırlar ve artık kendilerine dert edebilecekleri bir sorun ortada kalmaz.

Tavsiye Edilen Yazılar

Henüz yorum yapılmamış, sesinizi aşağıya ekleyin!


Bir Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir