Vajina Daraltma

Vajina bölgesinde genişleme sadece kadınlarda değil, aynı zamanda cinsel ilişkiye girecekleri partnerleri için de sorun oluşturmaktadır. Cinsel ilişkinin kalitesinin düşmesine sebep olan vajinanın gevşemesi, estetik ameliyat ile düzeltilebilir. Vücut özelliklerine bağlı olarak vajina genişlenmesi yaşanabileceği gibi, doğum sonrasında ya da aşırı kilo alıp verme durumlarında oluşabilir. Aynı zamanda çok fazla cinsel ilişkiye girilmesi durumunda da vajina gevşeyebilir ve sarkma sonucunda genişleme yaşanabilir.

Fakat bu tür problemle karşılaştığınız zaman üzülmenize gerek yok. Çünkü vajina daraltma ameliyatı ile eski vajina görüntünüze yeniden kavuşabilirsiniz. Vajina daraltma estetik ameliyatının temel amacı yaş, doğum gibi etkenler kaynaklanan gevşemeleri düzeltmek ve cinsel ilişki sırasında alınan hazzın tekrardan düzeltilmesi için cerrahi işlem yapmaktır. İsteğe göre ameliyatsız vajina daraltma işlemi de yapılabilir.

Vajina Daraltma Ameliyatı Ne Zaman Yapılmalıdır?

Bu ameliyat menstruasyon kanamasının bittiği dönemde ya da 10 gün kaldığı zaman yapılabilir. Operasyon sonrasında kanamaların adet kanaması ile karışmaması nedeniyle bu dönem tercih edilmektedir. Vitamin ve aspirin kullanımının da 1 hafta öncesinde durdurulması gereklidir.

Vajina Daraltma Ameliyatı Sırasında Uygulanan İşlemler

Vajina estetik ameliyatları içerisinde kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilmekte olan vajina daraltma sırasında vajinal kanal önden arkaya doğru daraltılır ve kas dokusu çıkarılarak genital bölge daha sıkı bir hale getirilir. Vajina estetik ameliyat yaptıracağınız zaman önemli olan sadece iç hacmin azaltılması değil, aynı zamanda kas yapılarını tekrardan bir araya getirerek ilk haline getirilmesidir. Bu tür ameliyat yaptıran bazı kadınlarda iç bölgede sürtünme için imkan tanıyan ve haz almasını sağlayan ruganın silinmesidir. Cinsel ilişki sırasında sürünmenin azalması ilişkinin kalitesini düşürmektedir. Fakat ameliyat ile bu sorunu da rahatlıkla düzeltmek mümkündür.

Vajina Daraltma Ameliyatı Fiyatları

Genital daraltma işlemi kişiden kişiye göre değişiklik gösterebilir. Bu nedenle de fiyatlar açısından da farklılıklar oluşabilir. Ameliyat sırasında kullanılacak ek uygulamalara göre ücret değişiklik gösterebilir. İstanbul üzerinde fiyatlar oldukça yüksek olmaktadır. Fakat diğer ilçelerimizde bu hizmetlerden daha uygun fiyatlarla faydalanabilirsiniz. Ancak unutmamanız gereken en önemli konu ucuz fiyatla kalitesiz bir estetik ameliyat yaptırmamanızdır. Aksi halde olumsuz yönde etkilerle karşılaşabilirsiniz. Vajinal daraltma ameliyatı için fiyatlarının tam olarak öğrenmeniz için muayeneye gitmeniz gereklidir. Çünkü her bir kadının genital yapısı farklı olduğu için ameliyat sırasında ekstra uygulamalara ihtiyaç duyulabilir. Tabii ki ekstra uygulamaların yapılması ücret artması konusunda da etki edecektir.

 

Tavsiye Edilen Yazılar

Henüz yorum yapılmamış, sesinizi aşağıya ekleyin!


Bir Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir